POV groeit door!


De verkiezingen voor de gemeenteraad van 16 maart hebben voor de POV een stevige winst opgeleverd: De huidige 2 zetels worden er 3! In aantal stemmen steeg de POV naar de derde plaats met 50% méér stemmen dan in 2018. En dat, terwijl de opkomst een stuk lager was. Als we kijken naar de delen van de gemeente moeten we in Souburg alleen de PSR voor ons laten als grootste partij, en in de rest van de gemeente de LPV. Die partij leverde onverwacht een zetel in.

Naast de POV was er uitsluitend winst voor de oppositiepartij PvdA ( nu 3 zetels) en nieuwkomer Forum (1 zetel) .

Deze dagen vinden er gesprekken plaats om te kijken welke partijen een coalitie kunnen en willen vormen. Dat daarin een rol is weg gelegd voor de partijen die gegroeid zijn én meer dan 1 zetel hebben ligt voor de hand.

Wij zijn als POV heel blij met dit resultaat en spreken onze dank uit naar iedereen die ons gesteund heeft, door helpen bij de campagne, door zaken voor ons ter beschikking te stellen, door ons bij te staan bij de verspreiding van ruim 9.000 flyers en natuurlijk door op ons te stemmen!

De POV neemt dit resultaat mee in de komende coalitie vorming en wij willen zo veel mogelijk van onze plannen uitgevoerd zien!

Als u dat wil blijven volgen dan raden we u aan zich op te geven voor de nieuwsbrief die wij regelmatig laten uitkomen: hierin altijd het laatste nieuws over de Vlissingse politiek, de agenda’s en uitleg over onze standpunten. Aanmelden kan eenvoudig door u op te geven via info@povlissingen.nl . De nieuwsbrief is gratis uiteraard, maar u kunt al lid worden van de POV voor € 25,00 per jaar. Dan mist u niets, wordt u uitgenodigd voor alle vergaderingen én bepaald u mee de koers van de partij.

U bent van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *